|   | 
  • Kayserispor'a kötü haber!


    Kayserispor'a kötü haber!
    Kayserispor yönetimi, Cuma günü oynanacak olan Eskişehirspor karşılaşmasını taraftarlarına ücretsiz yapmayı planlıyordu. Ancak TFF bu uygulamanın toplu bilet alımına girdiğini ifade ederek yöneticileri uyardı.

    Ligin 26. haftasında Eskişehirspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Kayserispor'da yöneticiler taraftarlarına jest yapmayı planlıyordu.

     

    Kayserispor kulübü, taraftar grupları ile yaptığı görüşmeler sonrasında maça gelecek taraftarların maç biletlerini Passolig kartlarına ücretsiz yükleteciğini duyurmuştu. Bu gelişme sonrasında Kayserispor yöneticileri ile TFF yetkilileri arasında yapılan görüşme olumlu sonuçlanmadı. TFF yetkilileri, bu uygulamanın 'Toplu Bilet Alımı' olarak değerlendirildiğini ifade ederek karşı çıktı.

     

    Yaşanan bu gelişme üzerine Kayserispor kulübü de geri adım attı ve bu uygulamadan vazgeçtiğini duyurdu. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.