|   | 
  • Kayserispor, aradığı kaleciyi buldu


    Kayserispor, aradığı kaleciyi buldu
    Kayserispor, aradığı kaleciyi Fransa’nın Toulouse kulübünden buldu.

    Sezon içinde tecrübeli file bekçi Hakan Arıkan ile maddi anlaşmazlık yüzünden yollarını ayıran Kayserispor, kaleci transferinde önemli bir yol kat etti.

     

    Sarı-Kırmızılı ekip, Fransa’nın Toulouse kulübünde forma giyen Ali Ahamada’nın transferini bitirmek üzere. Toulouse ile her konuda anlaşma sağlayan Kayserispor, genç file bekçi ile de görüşmelerde sona yaklaştı. Ali Ahamada, Kayserispor yönetiminin kendisi için yaptığı teklifi kabul etmek üzere olduğu ve arada ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

     

    Ali Ahamada Kimdir?
    1991 doğumlu Fransız kaleci Toulouse’da forma giymektedir. İlk profesyonel futbol maçına 20 Şubat 2011’de Rennes karşısında çıkmıştır. 134 kez Touluse, 12 kezde Fransa U21 milli takımında kaleyi korumuştur.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.