|   | 
  • Kayserispor Bizim Her Zaman Dost Ve Kardeş Kulübümüzdür


    Kayserispor Bizim Her Zaman Dost Ve Kardeş Kulübümüzdür
    Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, ?Kayserispor bizim her zaman dost ve kardeş kulübümüzdür. Öyle de kalacaktır. Bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez? dedi.

     Yazılı açıklama yapan Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, ?Bugün bazı yerel gazetelerde dost ve kardeş kulübümüz Kayserispor'un basın sözcüsü sayın Rıfat Pehlivan'ın dünkü basın toplantımıza atıfta bulunarak yaptığı söylenen bazı talihsiz açıklamaları üzüntü ile karşıladık. Akabinde kendisi ile yaptığımız görüşme sonucu kesinlikle böyle bir açıklama yapmadığını ve bu haberlerin iki kulübü yok yere germe çabası içerdiğini karşılıklı teyit etmiş bulunduk. Tekrar etmekte fayda var ki Kayserispor Kulübü bizim her zaman dost ve kardeş kulübümüzdür. Öyle de kalacaktır. Bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez. Bu tip kaynağı belli olmayan asılsız açıklamalarla gündem yaratmaya çalışan kişi ve kurumları da Kayseri halkının takdirine sunuyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.