|   | 
  • Kayserispor'da 3 eksik var


    Kayserispor'da 3 eksik var
    İstikbal Mobilya Kayserispor, Konyaspor deplasmanına 3 eksik ile çıkacak.

    Süper Lig 6.haftasında Konyaspor'a konuk olacak İstikbal Mobilya Kayserispor'da 3 eksik var. Geride kalan 5 haftada 3 beraberlik 2 yenilgi alan Sarı kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden Artem Kravets, Şamil Çinaz ve Alpay Çelebi bu hafta yine oynayamayacak.

    Takımdan ayrı çalışan Artem Kravets ile Şamil Çınaz'ın 1-2 haftadan hazır hale gelebileceği Alpay'ın ise ligin ikinci yarısına hazır hale gelmesi için tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Geçtiğimiz hafta hasta olmasına rağmen forma giyen Pedro Hernique'nin ise rahatsızlığının tamamen geçti ve forma giyebilecek.​​​​​​​İstikbal Mobilya Kayserispor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı İttifak Holding Konyaspor maçı için yarın saat 10.00'de karayolu ile Konya'ya gidecek.

     

    Kayserispor yarın gidecek

    İstikbal Mobilya Kayserispor, son antrenmanını yarın Konya'da yapacak ve ardından kamp yapacağı otelde maç saatini beklemeye başlayacak. Sarı kırmızılı takımın kafilesinde sakatlıkları bulunan Artem Kravets, Şamil Çinaz ve Alpay Çelebi yer almayacak.
    Pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak olan İttifak Holding Konyaspor ile İstikbal Mobilya Kayseripor maçını Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın 4.Hakemi Batuhan Gültek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.