|   | 
  • Kayserispor'da ilk başkan adayı netleşti!


    Kayserispor'da ilk başkan adayı netleşti!
    Hafta sonu gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul öncesinde ekonomik sıkıntının had safhada olduğu Kayserispor'da taraftarlar içlerinden bir Başkan adayı çıkardı.

     

    Kayserispor da ilk başkan adayı bilgisayar mühendisi olan Mustafa Duran oldu. Duran yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    "Kamuoyunun malum olduğu üzere Kayserispor da son birkaç yılda enteresan olaylar yaşanmaktadır. Ve bizler bu olayları, özellikle son 1 yılda yaşanan gelişmeleri hayretle takip etmekteyiz. 2014 senesinin ilk günlerinde; 'Kayserispor, maddi ve manevi kaynakları olan çok güçlü bir camiadır. Gerekirse devre arası 20 milyon Euro harcar!' sözünün edildiği sezondan, çok değil 1 yıl sonra, kulübün kasasında tek kuruş olmaması, dahası 70 milyon lira borcu olduğunun açıklanmasındaki çelişkiyi, bu süreçte başkanlık etmiş başkanların, yönetimlerde görev almış yöneticilerin, taraftara ve camiaya açıklamasını ümitsizce bekledik. Bizler bu gidişattan hiç memnun değiliz ve Kayserispor?umuzun geleceği için kaygılıyız. Zoraki teklif götürülüp ?gıyabında? seçilen başkanlardan, 20 güne bir değişen yönetim kurullarından, İstanbul takımlarının kongre üyeleri olan kimselerin, Kayserispor yöneticisi olabilmesinden, dahası dava süreci ile başlayan ve son 1 senede yaşanılan olayların ısrarla üstünün kapatılmaya çalışılmasından bıkmış durumdayız? dedi. 

    Başkan adayı Mustafa Duran, ?Vaziyet dayanılmaz hale gelmiş, İstanbul takımı tuttuklarını her yerde gururla dile getiren, getirmekle yetinmeyip bu kulüplerin kongrelerine katılan kimseler, 1 yıldır yaşanan saçmalıklar neticesinde Kayserispor başkanlığına talip olmaya cesaret gösterir hale getirilmişlerdir. Gidişatımızın tıpa tıp benzediği Kocaelispor gibi büyük camiaların yok oluşlarını gören kimseler olarak Kayserispor yönetimindeki bu belirsizliklere ve sahipsiz bırakılmasına dur demek için, Yıllardır devam ede gelen, İstanbul takımı üyelerinin Kayserispor yönetiminde yer almaması için, Mali bakımdan şeffaf Kayserispor için, Kayseri ile kucaklaşacak bir Kayserispor için, Kayserisporlulaştırılmayı bekleyen çocuklarımız ve gençlerimiz için, Başkanından yönetimine çalışan personelinden futbolcusuna kadar Kayserisporlu bir Kayserispor için, bugüne kadar yaşanan sürecin kamuoyu nezdinde aydınlık kazanması için, en önemlisi UEFA kriterlerine uygun borçsuz kulübün borç batağına sokulmasına sebep olanlardan hesap sormak için Genel Kurulda Kayserispor yönetimine adaylığımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

    Projelerimizi ve çözüm önerilerimizi kamuoyuyla Kayserispor Kadir Has Tesisleri'nde, bugün saat 18.00?da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısıyla paylaşacağız? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.