|   | 
  • Kayserispor'da Mensah seferberliği


    Kayserispor'da Mensah seferberliği

    İstikbal Mobilya Kayserispor'da Bernard Mensah için seferberlik ilan edildi. 
    Spor Toto Süper Lig'in 31 haftalık bölümünü 37 puanla noktalandıran İstikbal Mobilya Kayserispor'da Ganalı futbolcu Bernard Mensah'ın oynayacak duruma gelmesi için seferberlik ilan edildi. Kasımpaşa, Akhisarspor ve B.B.Erzurumspor müsabakalarında bu oyuncudan yararlanmak isteyen İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik direktörü Hikmet Karaman, sık sık kulüp doktoru ile görüşerek Mensah'ın durumunu rapor alıyor. Pazar günü Kayseri'de oynanacak Kasımpaşa maçında Mensah'ı kullanmak isteyen Karaman, bu futbolcu ile yakından ilgileniyor. 
    Takımla birlikte çalışmalara başlayan Mensah'ın maç kadrosuna alınıp alınmayacağı Pazar günü netlik kazanacak. Mensah, Kayseri'de oynanan Beşiktaş maçında sakatlanmış sonrasında ameliyat olmuştu. 

    Kayserispor'da Lung sevinci

     İstikbal Mobilya Kayserispor'da kaleci Lung, Kasımpaşa maçında formasını giyebilecek. 
    Spor Toto Süper Lig'in 32.haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek İstikbal Mobilya Kayserispor'da kaleci Lung, takımındaki yerini alabilecek. Geride kalan hafta oynanan Trabzonspor maçında rahatsızlanarak 38. dakikada oyundan çıkan ve yapılan tetkikler sonrasında böbrek taşı düşürdüğü tespit edilen Lung, tedavisi sonrasında takıma katıldı. İdmanlarda çalışkanlığı ile dikkat çeken Lung'un Kasımpaşa maçında görev verilmesi halinde ilk 11'deki yerini alabilecek. 
    Diğer taraftan ayağından sakatlığı bulunan Tiago Lopes'in de tedavisine devam ediliyor. 

    Kayserispor kaptanı 3 puana inanıyor

     İstikbal Mobilya Kayserispor kaptanı Deniz Türüç, Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılacaklarına inanıyor. 
    Spor Toto Süper Lig'de 4 haftadır galibiyet alamayan İstikbal Mobilya Kayserispor, Pazar günü sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Son çalışmasını Cumartesi günü gerçekleştirip maç saatini beklemeye çekilecek olan sarı kırmızılı takımda Lopes ve Umut Bulut'un sakatlıkları devam ederken Mensah, Lung ve Sakıb'ın takımla birlikte çalışıyor olması moralleri üst seviyeye çekti. Yöneticilerin de yakından takip ettiği Kasımpaşa maçının hazırlıkları pür dikkat devam ederken takım kaptanı Deniz Türüç, Pazar günü 3 puanı alacaklarını iddia etti. Haftalardır galibiyet hasreti çektiklerini ve bunu Kasımpaşa maçında dindireceklerini ifade eden Deniz Türüç, "Bu maça çok iyi hazırlandık. Kazanmak için oynayacağız ve 3 puanı alacağız. Bu maçta taraftarımızdan destek istiyoruz. Taraftarımız ile bütünleşip galibiyet almak istiyoruz" dedi. 

     

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.