|   | 
  • Kayserispor'da Rotman kadroda


    Kayserispor'da Rotman kadroda

    Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında B.B.Erzurumspor'a konuk olacak Kayserispor'da Rotman kadroda olacak. 
    Pazar günü B.B.Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak Kayserispor’da Rotman maç kadrosuna alındı. 31 Kasım tarihindeki Galatasaray maçından bu yana sarı kırmızılı formayı giyemeyen Rotman, ilk yarının son maçında görev alacak. Sakatlığından ötürü müsabık olamayan Rotman, teknik direktör Hikmet Karaman tarafından Erzurum'da görevlendirilecek. Rotman, kart cezalısı olan Mensah’ın yokluğunda orta sahada Şamil ile birlikte 11’de görev yapacak. 
    3 eksik var 
    Sakatlığı bulunan Oğuzhan Berber ile Sakıb Aytaç, sarı kart cezalısı Bernard Mensah Erzurumspor’a karşı forma giyemeyecek. Teknik Direktör Karaman kupa maçında görev vermediği Silviu Lung, Jean Armel Kana Biyik, Şamil Çinaz, Deniz Türüç gibi as futbolcularına ilk 11’de görev verecek. Cezası biten Sapunaru da, yarın sahada olacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.