|   | 
  • Kayserispor'dan Erciyesspor'a Veto!


    Kayserispor'dan Erciyesspor'a Veto!
    Süper Lig'e tutunan Mavi-Siyahlılar, ligden düşen kentin diğer temsilcisi Kayserispor'dan yardım istedi.

    Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor Süper Lig'e çıkma mücadelesinde 2003-04 sezonunda bu şansı yakalayan Mavi-Siyahlılar olmuştu... Ancak kentin ileri gelenleri arasında verilen kararla Erciyesspor bu hakkını Kayserispor'a devretmişti. Geride bıraktığımız sezonda da Erciyes, Süper Lig'e tutunurken, kentin diğer temsilcisi lige veda etti. Bu durum Kayseri Erciyesspor Yönetimi'ni harekete geçirdi. Başkan Ziya Eren'in her iki takımın da onursal başkanı ve aynı zamanda Kayseri Büyükşehir Beleyesi Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kapısını çaldığı ve yardım istediği öğrenildi.


    Hedef Süper olunca!
    Kentin Süper Lig'deki tek temsilcisine sahip çıkılması gerektiği düşüncesiyle harekete geçen Eren'in, Özhaseki'den Kayserisporlu oyunculardan bazılarının takıma kazandırılması yönünde talebi olduğu ortaya çıktı. Geride kalan sezonda Sarı-Kırmızılı forma altında sivrilen isimleri Erciyes'e kazandırmak düşüncesini Özhaseki'ye ileten Eren'in, hiç beklemediği bir cevap aldığı ortaya çıktı.
    Özhaseki'nin, Erciyesspor patronunun bu teklifini veto ettiği kaydedildi. Kayserispor Yönetimi ile dirsek teması halinde olan Özhaseki'nin ise yeni sezonda PTT 1. Lig'de zirveye oynayacak bir takım kurmayı hedefledikleri ve bu nedenle Eren'in teklifini geri çevirdikleri ileri sürüldü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.