|   | 
  • Kayserispor'dan kötü rekor!


    Kayserispor'dan kötü rekor!
    Kayserispor ligde oynadığı son 8 maçta galibiyet yüzü göremedi. 24 puan ile 15. sırada yer alan sarı kırmızılılar, oynadığı son 8 maçta sadece 2 beraberlik alırken, 6 yenilgi yaşadı.

    En son, ligin 18. haftasında kendi sahasında Osmanlıspor'u 1-0'lık sonuç ile mağlup eden ekip, ardından sırası ile Torku Konyaspor ve Mersin İdman Yurdu'na 1-0, Trabzonspor'a 2-1 yenildi. Kendi sahasında Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalan Kayserispor, Başakşehir'e 1-0, Gençlerbirliği'e 2-0 ve Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi. Ligde oynadığı son maçta kendi sahasında Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan Sarı-Kırmızılı takım milli maç arasının ardından deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

     

    Kayserispor, sadece 2 puan alabildiği 8 haftalık periyotta bu puanları da kendi evi olan Kadir Has Stadı'nda aldı. Ligin 22. haftasında Gaziantepspor ve 26. haftasında Eskişehirspor ile berabere kalan Kayserispor, 20. haftada Mersin İdman Yurdu'na 1-0 yenilirken, 24. hafta oynadığı maçta ise Gençlerbirliği'ne 2-0 boyun eğdi.

     

    Gol sorununa çözüm bulunamadı

    Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 26 hafta sonunda 18 takım arasında en az gol atan takım olan Kayserispor, son 8 haftada sadece 3 gol atabildi. Bu golleri iki maçta kaydeden Kayserispor 6 maçta ise gol kaydedemedi. Sarı-Kırmızılılar buna karşılık ligde oynadığı son 8 maçta kalesinde tam 10 gol gördü. Geride kalan 26 hafta sonunda sadece 19 gol atabilen Kayserispor 20 gol barajını geçemeyen tek takım oldu. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.