|   | 
  • Kayserispor demokrasi nöbeti için meydana indi


    Kayserispor demokrasi nöbeti için meydana indi
    Kayserispor yöneticileri ve futbolcuları demokrasi nöbeti tutmak ve darbecilere tepki göstermek için formalarını giyerek meydana indi.

    Kayserispor Kulübü'nün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Darbeye, cuntaya, demokrasiyi askıya alan her türlü eyleme karşı Kayserispor ailesi olarak milli egemenliğin, seçilmiş iktidarların ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yanındayız.

     

    Bugün Kayseri Cumhuriyet Meydanında 9. gününe giren demokrasi nöbetine başta Başkan'ımız Recep Mamur ve Yönetim Kurulumuz olmak üzere tüm Kayserispor ailesi olarak ay yıldızlı al bayrağımızı alıp, formalarımızı giyerek destek verdik."ifadesinde bulunuldu.

     

    Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce vatandaş, platforma çıkan Kayserisporlu yöneticiler ve futbolcuları uzun süre alkışladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.