|   | 
  • Kayserispor evinde kaybetti


    Kayserispor evinde kaybetti
    Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Gençlerbirliği’ni konuk etti. Mücadele Ankara ekibinin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 24. haftasında Kayserispor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi.. Karşılaşma konuk Gençlerbirliği takımının 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

     

    STAT: Kadir Has

    HAKEMLER: Barış Şimşek xx, Serdar Diyadin xx, Samet Çavuş xx
    KAYSERİSPOR: Ahamada xx, Zeki Yavru xx, Deniz Türüç xx, Mustafa Akbaş xx (Oğulcan dk. 70 xx), Mabiala xx, Furkan Özçal xx, Markı Simic xx, Mijailovic xx (Tighadouini dk. 58 x), Ömer Bayram xx, Biseswar xx, Oliveira xx (Sinan Bakı dk. 87 x)
    YEDEKLER: Abdülaziz Demircan, Birol Parlak, Berkan Emir, Cem Can
    TEKNİK DİREKTÖRÜ: Ertuğrul Seçme
    GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf xx, Ahmet Oğuz xx, Uğur Çiftçi xx, Ahmet Yılmaz Çalık xx, Hleb xx (Can Kahveci dk. 80 x), Selçuk Şahin xx, Skulason xx, Kulusıc xx, Aydın Karabulut xx (El Kabir dk. 60 xx), Campos xx (dk. 70 Serdar Gürler xx), Stancu xx 
    YEDEKLER: Ferhat Kaplan, Palitsevich, Doğa Kaya, Hakan Aslantaş
    TEKNİK DİREKTÖR: İbrahim Üzülmez
    GOLLER: Stancu (dk. 21 pen.), Campos (dk. 40) (Gençlerbirliği)
    SARI KARTLAR: Mustafa Akbaş, Simic, Zeki Yavru (Kayserispor), Skulason, Aydın Karabulut, Selçuk Şahin (Gençlerbirliği)




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.