|   | 
  • Kayserispor Fener'e Bileniyor


    Kayserispor Fener'e Bileniyor
    Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor maçın hazırlıklarını sürdürdü.

     
    Kulüp tesislerinde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Kayserisporlu futbolcular antrenmana düz koşu yaparak başladı. Ardından ısınma çalışması yapan futbolcular antrenmanı kondisyon çalışması yaparak sürdürdü. 


    Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ?Hem ben hem de oyuncularım birçok şeyi sıfırladık diyebiliriz. Fenerbahçe maçını da bir fırsat olarak görüyoruz. Kadro kalitesi, oyuncu kalitesi üst düzey bir takım ama bu zorlu maçı avantaja çevirmek istiyoruz.

    Özellikle sahamızda oynamanın verdiği bir avantaj var. Hem fiziksel açıdan hem zihinsel açıdan hem de taktik açısından pazar akşamı iyi bir maç izlettireceğiz. Şuanda cezalı ve sakatlığı olan oyuncumuz yok. Oyuncu performanslarından çok memnunum. Kötü oynamıyoruz fakat futbol bir sonuç oyunudur, sonuçları alamıyoruz. Bu maçı almak için elimizden geleni değil fazlasını yapacağız. Bu Fenerbahçe?ye özgü değil, tüm takımlar için geçerlidir? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.