|   | 
  • Kayserispor, galibiyete hasret kaldı


    Kayserispor, galibiyete hasret kaldı
    Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Kayserispor, son 5 haftadır kazanamıyor. En son Osmanlıspor karşısında galip gelen sarı kırmızılı ekip, 5 haftada sadece 1 puan alabildi.

    Spor Toto Süper Ligin 23. haftası geride kaldı. Her maçta 1 puan ortalamasıyla mücadele eden Kayserispor, 23 puanla ligin 15. sırasında yer alıyor. 

     

    Sarı kırmızılı ekip, 1-0’lık Osmanlıspor galibiyetiyle başladığı ligin ikinci yarısında da istediği başarılı sonuçları alamadı. 3’ü deplasmanda, 2’si kendi evinde oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremedi. Bu sürede sadece Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalarak hanesine 1 puan yazdıran kayseri ekibi Torku Konya (1-0), Mersin İdmanyurdu (1-0), Trabzon (2-1) ve Medipol Başakşehir (1-0) maçlarını kaybetti. 

     

    İkinci yarı daha başarısız

    Kayserispor, topladığı puanlara göre ikinci yarı daha başarısız bir grafik çizdi. İlk yarının ilk 6 karşılaşmasında 5 puan toplayan sarı kırmızılı ekip, ikinci yarının 6 maçında 4 puan toplayabildi. 

     

    Kayserispor’un ilk yarı sonundaki sıralaması da geriledi. İlk yarıya 19 puanla 13. sırada giren sarı kırmızılılar, şu anda 23 puanla 15. sırada bulunuyor. 

     

    Eskişehir, Mersin İdmanyurdu ve Sivasspor’un ardından ligden düşme korkusunu ensesinde hisseden Kayserispor, bu hafta Gençlerbirliği’ni konuk edecek.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.