|   | 
  • Kayserispor Geçen Yılın Gerisinde Kaldı


    Kayserispor Geçen Yılın Gerisinde Kaldı
    Spor Toto Süper Lig’de ilk üç hafta göz önünde bulundurulduğunda İ.M Kayserispor’un geçen yılın gerisinde kaldığı görülüyor.

    2019-20 sezonunda ilk üç maçta sadece 1 puan toplayabilen İ.M Kayserispor, geçen yıl aynı periyotta 5 puan toplamıştı.

    Geçen sezona Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde başlayan sarı-kırmızılılar ilk üç maçta Antalyaspor’u 2-0 mağlup etmiş, Bursaspor ve Malatyaspor ile golsüz berabere kalmıştı. Topladığı 5 puan ile 6. sırada yer alan Kayserispor, yenilgisiz ve gol yemeyen bir ekip olarak dikkat çekmişti.

    Bu sezona ise oldukça kötü bir başlangıç yapan İ.M Kayserispor, ilk üç maçta sadece 1 puan alabildi. Sezona kendi evinde Alanyaspor mağlubiyeti ile başlayan Kayserispor, deplasmandaki Ankaragücü beraberliğinin ardından sahasında Galatasaray’a 3-2 mağlup olmuştu.

    3 maçta topladığı 1 puanla 15. sırada yer alan İ.M Kayserispor’un Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın tecrübesi ile takımı toplayıp üst sıralara doğru yükselmesi bekleniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.