|   | 
  • Kayserispor, Geçen Yılın Tekrarını Mı Yaşayacak?


    Kayserispor, Geçen Yılın Tekrarını Mı Yaşayacak?

    Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun son maçında Pazar günü BB Erzurumspor’u ağırlayacak olan Kayserispor, hem sezonu galibiyetle kapatmak hem de geçen yıl elde ettiği puanı yinelemek için sahaya çıkacak.

    Geçen sezonu 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyetle kapatıp toplam 44 puan toplayan sarı-kırmızılılar, sıralamada 9. sırada yer almıştı.

    Bu sezon ise şu ana kadar oynadığı 33 maçta 10 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde eden Kayserispor toplam 41 puana sahip. BB Erzurumspor maçından alınacak 3 puanla geçen yılki puanını yakalayacak olan sarı-kırmızılılar, ligi de büyük bir ihtimalle yine ilk 10 içerisinde bitirmiş olacak.

    AVERAJ YİNE EKSİ’DE

    Geçen yıl 44 gol atıp 55 gol yiyerek sezonu -11 averajla kapatan Kayserispor, bu yıl da şu ana kadar 35 gol atıp 48 gol yemiş durumda ve 13 averaja sahip bulunuyor. BB Erzurumspor maçından alınacak bir galibiyet puanını 44’e çıkartacak ama sezonu yine eksi averajla bitirmeye engel olamayacak.

    2 farklı bir galibiyet halinde ise 44 puan ve -11 averaja sahip olacak Kayserispor, hem puan hem de averaj yönünden aynı tabloyu tekrarlamış olacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.