|   | 
  • Kayserispor, İkide İki Yaptı


    Kayserispor, İkide   İki Yaptı
    Bu sezon ilk kez arka arkaya iki maç kazandı

    Teknik Direktör Hikmet Karaman ile iyi bir çıkış yakalayan Kayserispor, bu sezon ilk kez arka arkaya iki maç kazanma başarısı gösterdi.

    Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak sonrasında yaşadığı puan kayıplarıyla ligin dibine inen Kayserispor, Ertuğrul Sağlam’ın istifası sonrası göreve gelen Hikmet Karaman ile ikide iki yaptı. Geçen hafta ligin flaş ekiplerinden Kasımpaşa’yı deplasmanda 3-0 yenen Sarı-kırmızılılar, bu hafta da sahasında kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Akhisarspor’u yenerek iki de iki yaptı. Böylece Sarı-kırmızılı ekip bu sezon ilk kez arka arkaya iki maç kazanarak puanını 18’e yükseltti ve haftayı 13. sırada kapattı.

    Erzurum’da Kritik Maç

    Ligin ilk yarısını tehlike bölgesinden uzakta bitirmeyi hedefleyen Kayserispor, son hafta maçında kendisi gibi küme düşmeme mücadelesi veren Erzurumspor’a konuk olacak.

    23 Aralık Pazar günü oynanacak bu kritik maç, saat 13.30’da başlayacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.