|   | 
  • Kayserispor ile Galatasaray 41. Randevuda


    Kayserispor ile Galatasaray 41. Randevuda

    Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor, renktaşı Galatasaray ile ligde 41. Randevuya çıkacak.
    Saat 19.00’da Kadir Has Stadı’nda rakibini misafir edecek olan Kayserispor lig tarihi boyunca Galatasaray’ı kendi evinde sadece iki kez mağlup edebildi.
    Süper Lig’de sahasında Galatasaray’ı en son 21 Nisan 1974’te 2-0’lık sonuçla yenen Kayserispor, renktaşını evine puansız göndererek, rakibine karşı 42 yıl sonra iç sahada galibiyet elde etmeyi hedefliyor.
    İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda İstanbul ekibi, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara önde bulunuyor. Bu zamana kadar oynanan 40 maçta Galatasaray 25, Kayserispor sadece 2 galibiyet aldı, 13 maç da berabere sonuçlandı.
    Kayserispor, rakibi karşısında evindeki tek galibiyeti 1973-1974 sezonundaki ilk randevuda elde etti. 21 Nisan 1974 tarihinde yapılan maçı 2-0 kazanan Kayserispor, daha sonra Galatasaray ile evinde oynadığı 19 müsabakadan 8’ini yitirdi, 11’inde berabere kaldı.
    Kayserispor, akşam oynanacak maça mutlak üç puan parolasıyla çıkacak. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak isteyen sarı-kırmızılılar 41 yıllık hasrete de son vermek istiyor.



    Etiketler Kayserispor

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.