|   | 
  • Kayserispor ilk peşinde


    Kayserispor ilk peşinde
    Kayserispor, kupada iki kez yenildiği ve ligin ilk yarısında berabere kaldığı Konyaspor ile bugün Torku Arena’da karşı karşıya gelecek.

    Bugün saat 13:30’da Konyaspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Kayserispor bu maça hem üç puan için hem de kupa maçlarının rövanşı için çıkıyor.

     

    Her iki takımda da eksik oyuncu bulunmazken, mücadeleyi Manisa bölgesi hakemlerinden Koray Gençerler yönetecek.

     

    Konyaspor’un gücünü bildiklerini ifade eden Tolunay Kafkas, “Karşılaşmaya Konspor’un gücünü bilerek hazırlandık. Bu bir Anadolu derbisidir ve tek hedefimiz üç puan. Kupayla ligin hiçbir alakası yok. Bu maçlar bizim için kredi maçlarıdır. Bu maçlarda krediyi toplayacağız ki ileride rahat edelim. Bunun içinde kazanmamız gerekiyor” dedi.

     

    Konyaspor cephesinde ise Aykut Kocaman, “Kayserispor zorlu bir rakip. Kupa maçı gibi olmayacağı da kesin. Bu maç için tam bir Anadolu derbisi diyebilirim. Disiplinden uzaklaşmayan taraf, sinirlerine hakim olan taraf kazanacaktır. Ama biz kendi evimizde puan kaybetmek istemiyoruz” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.