|   | 
  • Kayserispor kazanmayı unuttu


    Kayserispor kazanmayı unuttu
    Hes Kablo Kayserispor, ligde oynadığı son 10 maçta galibiyet alamıyor.

    10 puanla 21.sırada bulunan Hes Kablo Kayserispor, Süper Lig'de kazanmayı unuttu. Bu sezon oynadığı 15 maçta sadece 2 kez kazanan sarı kırmızılı ekip son 10 maçında 3 puanı bir arada görmedi.
    Lige Bayram Bektaş ile başlayan sonrasında Samet Aybaba ile yoluna devam eden Sarı Kırmızılı takım, oynadığı 15 maçta 2 galibiyet 4 beraberlik 9 mağlubiyet aldı. Son 10 maçında 4 beraberlik 6 yenilgi alan sarı kırmızılılar sadece 4 puan toplayabildi. Kayserispor'un oynadığı son 10 maç ve neticeleri şöyle:
    Kayserispor-Sivasspor 1-3
    Ç.Rizespor-Kayserispor 1-0
    Kayserispor-Hatayspor 0-1
    Galatasaray-Kayserispor 1-1
    Kayserispor-Karagümrük 0-0
    Göztepe-Kayserispor 1-1
    Kayserispor-Trabzonspor 0-0
    Antalyaspor-Kayserispor 2-0
    Kayserispor-Konyaspor 1-2
    Gençlerbirliği-Kayserispor 3-2

    4 gol VAR’dan döndü

     

    Gençlerbirliği ile Hes Kablo Kayserispor arasında oynanan 15.hafta karşılaşmasında VAR kararları maça damga vurdu.
    Süper Ligin 15.haftasında Ankara’da oynanan Gençlerbirliği-Hes Kablo Kayserispor müsabakasında tam 5 gol atıldı. Ev sahibi ekip sahadan 3-2’lık galibiyetle ayrılırken Gençlerbirliği’nin 3, Hes Kablo Kayserispor’un ise 1 golü VAR incelemesinin ardından geçersiz sayıldı.
    Hes Kablo Kayserispor’un 60.dakikada 2-1’lık üstünlüğü devam ederken Aziz Behich’in ortasında Wilfried Kanga ile attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Maçın 62. ve 65. dakikalarda Giovanni Sio ile Gençlerbirliği goller buldu ancak bu goller de VAR incelemesi sonrasında geçersiz sayıldı. İlk golde elle oynama tespit edilirken, ikinci golde ise faul gerekçesi ile iptal edildi. Ev sahibi ekibin 84.dakikada Sefa Yılmaz ile bulduğu gol pozisyonunda da VAR incelemesi neticesinde faul olduğu gerekçesi ile hakem Cüneyt Çakır tarafından iptal edildi.

    İsmail Çipe 5 maçta 7 gol yedi

    Hes Kablo Kayserispor’un kalecisi İsmail Çipe ligde forma giydiği 5 maçın 4'ünde 7 gol yedi.
    Hes Kablo Kayserispor kalecisi İsmail Çipe performansı ile eleştiri oklarını üzerine çekiyor. Silviu Lung'un sakatlığından ötürü forma giyemediği maçlarda kaleyi koruyan İsmail Çipe, oynadığı 5 maçın 4’ünde kalesinde gol görürken, 1 maçta ise kalesini gol kapattı. İsmail Çipe, Galatasaray ve Göztepe maçlarında 1’er gol, Konyaspor maçında 2 gol ve Gençlerbirliği maçında ise 3 gol gördü.
    İsmail Çipe’nin forma giydi maçlar ve neticeleri şöyle:
    Galatasaray-Kayserispor 1-1
    Kayserispor-Karagümrük 0-0
    Göztepe-Kayserispor 1-1
    Kayserispor-Konyaspor 1-2
    Gençlerbirliği-Kayserispor 3-2

    Wilfried Kanga 2.golünü attı

     

    Hes Kablo Kayserispor'un Fransız futbolcusu Wilfried Kanga ligdeki 2. golünü attı.
    Süper Lig'de 10 puanla 21. sırada bulunan Hes Kablo Kayserispor'un en golcü ikinci ismi Wilfried Kanga oldu. Ligde geride kalan 15 haftada rakip filelere 9 gol atan Sarı-Kırmızılı takımın forvet oyuncusu Kanga, 2. golünü kaydetti. Pedro Henrique’den sonra takımın en golcü ikinci ismi olan Kanga ligdeki ilk golünü Kayseri’de oynanan Sivasspor maçında kaydetmişti.
    Ligde 9 maçta forma giyen Kanga, 2 kez gol sevinci yaşadı. Kanga’nın Gençlerbirliği maçında 1 golü de ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayıldı.
     
     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.