|   | 
  • Kayserispor kombine çıkarmayacak


    Kayserispor kombine çıkarmayacak
    Kayserispor'da önümüzdeki sezon için kombine kart çıkarılmayacağı bildirildi.

    Kayserispor'da önümüzdeki sezon için kombine kart çıkarılmayacağı bildirildi.

    Kulüp yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre PTT liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Kayserispor'da kombine kart satışı yapılmayacak.Maç başına bilet uygulamasının süreceği ve biletlerin 3-5 TL civarında çok ucuz tutulacağı belirtildi.

    Ayrıca bu sezon passolig uygulamasının kesinleştiği ve taraftarların passolig kartlarını biran önce almaları ve son günlere sıkıştırmamaları  istendi.Tranvay,banka kredi kartı ve toplu taşıma kartı olarakta kullanılacak olan passolig kartlarını, Kadir Has yanındaki bilet gişesinden ve passolig.com.tr'den alınılabilecek.Taraftarlar bir defaya mahsus olmak üzere bu kartlar için 15 TL ödeyecek.Bu 15 TL'nin 7,5 TL'si Kayserispor'a giderken 7,5 TL'sı TFF'ye gidecek.

    Pssolig kartını alan taraftarlar istedikleri maçların biletini bu karta yükletecek.

    Passolig kartı olmayan herhangi birisi Süper Lig yada PTT liginde stadlara giremeyecek.



    KayserisporFan.org



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.