|   | 
  • Kayserispor kontrayla vuracak


    Kayserispor kontrayla vuracak
    Kayserispor, kendi evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

    Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında, kendi evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Kayserispor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

     

    Kadir Has Tesisleri'nde öğle saatlerinde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı takım oyuncularının keyfinin yerinde olduğu gözlendi. Antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan futbolcular, daha sonra pas ve top kapma çalışması ile antrenmanı sürdürdü. Tolunay Kafkas sık sık oyuncalarını uyarıp, topu kaparak hızlı bir şekilde kontra atağa çıkmaları konusunda talimat verdi.

     

    Cumartesi günü Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın hakemi ise Bülent Yıldırım olarak açıklandı. Bülent Yıldırım'ın yardımcılıklarını, Serkan Ok ile Asım Yusuf Öz yapacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.