|   | 
  • Kayserispor Kötü Başladı


    Kayserispor Kötü Başladı
    Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında Akhisar Belediyespor'a 2-0 mağlup olan Kayserispor, lige kötü bir başlangıç yaptı

    Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, ligin ilk maçı olan Akhisar Belediyespor karşılaşmasını kazanmak istediklerini ancak şanssız bir şekilde mağlup oldukları söyledi. 
    "Ligin ilk karşılaşmasında kendi seyircimiz önünde sahaya kazanmak için çıkmıştık" diyen Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, kaliteli oyuncuların bulunduğu yeni bir kadro kurduklarına dikkat çekti. Yeni kadronun bir uyum sürecinden geçeceğini ifade eden Ortaköylüoğlu, "Akhisar Belediyespor karşılaşmasında, yeni kadro olmasına rağmen oyuncularımız iyi futbol oynadı. Karşılaşmada bir çok gol pozisyonuna girdik. Bunları değerlendiremedik ve şanssız bir şekilde mağlup olduk. Seyircimize galibiyet hediye etmek isterdik ama olmadı. Üzgünüz" dedi.
    Ligin daha yeni başladığına dikkat çeken Ortaköylüoğlu, "Lig uzun bir maraton. İleriki haftalarda hem oyun hem de skor olarak daha da ilerilere gideceğimiz" ifadesinde bulundu.



    Etiketler Kayserispor

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.