|   | 
  • Kayserispor Ligin En Değerli 7. Takımı


    Kayserispor Ligin En Değerli 7. Takımı
    Transfermarkt internet sitesinin yaptığı değerlendirmeye göre İ.M Kayserispor, Süper Lig’in en değerli 7. takımı oldu.

    Transfer döneminin kapanmasıyla birlikte takımların kadrolarındaki futbolcuların piyasa değerlerini masaya yatıran Transfermarkt sitesi, toplam 136 milyon 300 bin avro ile Galatasaray’ı ligin en değerli takımı olarak gösterdi.

    Transferin son gününde başta Radamel Falcao olmak üzere Lemina ve Andone gibi transferlere imza atan Galatasaray, ezeli rakiplerine de büyük fark attı. Beşiktaş’ın 84 milyon 250 bin avro ile ikinci sırayı aldığı değerlendirmede Fenerbahçe 83 milyon 380 bin avro ile üçüncülüğü elde ederken İ.M Kayserispor, toplam 23 milyon 50 bin avroluk değeriyle 7. sırada yer aldı. MKE Ankaragücü ise 7 milyon 750 bin liralık piyasa değeri ile son sırada kaldı.

    Kayserispor’un En Değerlisi Adryan

    23 milyon 50 bin avro ile ligin en değerli 7. kadrosuna sahip olan olan İ.M Kayserispor’da piyasa değeri en yüksek oyuncu ise yeni transfer Brezilyalı Adryan Oliveira Tavares oldu. Toplam piyasa değeri 2 milyon 750 bin avro olan Adryan’ı 2 milyon 300 bin avro ile Mensah, 2 milyon avro ile Pedro Henrique, Benoit Poulain ve Aymen Abdennour takip etti. Yerli oyuncular içerisinde ise 1 milyon avro ile Atilla Turan ve 900 bin avro ile Bilal Başacıkoğlu ilk iki sırayı aldı.

    Hakan Arıkan, Doğan Alemdar, Eray İşcan, Alpay Çelebi, Anthony Uzodimma, Emre Demir, Furkan Polat ve Nurettin Korkmaz ise 50 bin avro ile İ.M Kayserispor’un piyasa değeri en düşük oyuncuları olarak gösterildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.