|   | 
  • Kayserispor, Sağlık Kontrolünden Geçti


    Kayserispor, Sağlık Kontrolünden Geçti
    Geçtiğimiz sezon mücadele verdiği Spor Toto Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçlarla PTT 1. Lig'e düşen Kayserispor, bu sezon işi sıkı tutuyor. Kadrosunu bozmayan Kayserispor'da tek hedef şampiyonluk ve tekrar Spor Toto Süper Lig'e...

    Geçtiğimiz sezon mücadele verdiği Spor Toto Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçlarla PTT 1. Lig'e düşen Kayserispor, bu sezon işi sıkı tutuyor. Kadrosunu bozmayan Kayserispor'da tek hedef şampiyonluk ve tekrar Spor Toto Süper Lig'e çıkmak.
    Teknik direktör Mutlu Topçu nezaretinde dün topbaşı yapan Kayserisporlu futbolcular, bugün özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçtiler. Futbolcular, kan, şeker tahlillerinin ardından efor testine tabi tutuldular.
    Sağlık kontrolleri öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kayserispor'un başarılı oyuncusu Abdullah Durak, ''Öncelikle yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum, bizim adımıza, Kayseri şehri adına. İkincilik düşünmüyoruz, inşallah şampiyon olacağız. Çalışmalarımızı o yönde yapacağız. Ben ve bütün ligde oynayan sporcu arkadaşlara kazasız belasız, sakatsız bir yıl diliyoruz. Dediğim gibi Kayserispor'un bu seneki hedefi sadece şampiyonluk. Geçen sene bazı hatalar yaptık bedelini ağır ödedik. Ama bunu telafisini mutlaka gerçekleştireceğiz. Onun için buradayız. Zaten takımı da bozmadık. Kayseri şehrini hak ettiği yerlere tekrar getireceğiz. Genellikle bütün takımlarda her sene 10 futbolcu gidip 15 futbolcu geliyor ama biz kadroyu bozmadık. Bu da ne kadar ciddi olduğumuzun bir göstergesi. Benim düşüncem, en kısa zamanda süper lige çıkacağız'' diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.