|   | 
  • Kayserispor şeytanın bacağını kırdı


    Kayserispor şeytanın bacağını kırdı

    Spor Toto Süper Lig temsilcilerinden Kayserispor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Çaykur Rizespor karşılaşmasından 2-1’lik galibiyetle ayrılarak şansızlığını kırmanın mutluluğunu yaşıyor.
    Ligde daha önce oynadığı 4 karşılaşmada galibiyetle tanışamamış olmanın burukluğuyla Çaykur Rizespor karşısına çıkan sarı-kırmızılılar Sow ve Welitton’un attığı gollerle 3’puanı hanesine yazdırarak 3 puan handikapını yenmiş oldu.
    Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, şansız bir fikstür çekmelerine rağmen iyi bir başlangıç yaptıkları ligde üç puanla tanışmış oldukları için mutlu olduklarını söyledi.
    Çaykur Rizespor karşısında oyunun büyük bölümünde iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Kutlu, “Oyun olarak üzerine koyarak gidiyorduk. Fenerbahçe ve Galatasaray’dan puan almamıza rağmen galip gelemiyorduk. Maça iyi başlamıştık. Skoru da yakaladık. Ama ikinci yarının belli bir bölümünde savunmaya geçtik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi bir oyun vardı. Şanssızlığımızı kırdık. Kendi sahamızda galip gelmemizde ayrıca bizim için mutluluk kaynağı oldu. Bundan sonraki karşılaşmalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum. Oyuncuların kendine güveni geldi. Seri galibiyetler alarak inşallah üst sıralarda yer alacağız” diye konuştu.



    Etiketler Kayserispor

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.