|   | 
  • Kayserispor Süper Lig'de !


    Kayserispor Süper Lig'de !
    Kayserispor bitime 3 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

     
    Kayserispor, Adana Demirspor'un kendi sahasında Samsunspor'la 0-0 berabere kalması sonucu bitime 3 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

    Kayserispor en yakın takipçisi Adana Demirspor ve Osmanlıspor'un gelecek hafta birbirleri ile oynayacak olması nedeniyle ilk 2 sırayı garantiledi ve Süper Lige yükselen ilk takım oldu.

    Böylelikle 1 yıl aradan sonra temsilcimiz yeniden Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek.

    Kayserispor'lu taraftarlar Süper Lig'i  Doyasıya Kutladı

    PTT 1.Lig lideri Kayserispor'un Spor Toto Süper Lig'e çıkmasının kesinleşmesinin ardından taraftarlar Cumhuriyet Meydanı'nda büyük bir sevinç yaşadı. Ayrıca taraftarlar konvoylarla, Kayserispor'un Süper Lig'e çıkışını doyasıya kutladı.

    Sevinç gösterilerine takım ve futbolcuların kaldığı otel önünde devam eden taraftarlar burada teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.





    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.