|   | 
  • Kayserispor tek golle yıkıldı


    Kayserispor tek golle yıkıldı
    Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Fenerbahçe 1-0 mağlup oldu.

    Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Fenerbahçe karşı iyi direndi, iyi mücadele etti ancak sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus'da verdiği kararlarla çok tartışıldı.

     

    Mücadele sonrası Kayserispor teknik direktörü Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu. Genç çalıştırıcı, "Aslında maçla alakalı uzun uzun konuşabilirdik, hakemlerle alakalı konuşabilirdik ama maçtan sonra duyduk ki benim de yaşadığım şehirde Ankara’da bir terör saldırısı olmuş. Gerekirse maçla alakalı hafta içerisinde açıklama yaparız. En güzelini stada gelen seyirciler söyledi. ‘Vatan sana can feda’ diye. Ölenlere baş sağlığı, ailelerine sabır ve Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

     

    STAT: Ülker Arena
    HAKEMLER: Fırat Aydınus, Hakan Yemişken, Yusuf Bozdoğan
    FENERBAHÇE: Volkan xx, Şener xx (Dk. 46 Robin van Persie xx), Kjaer xx, Bruno Alves xx, Hasan Ali xx, Josef xx (Dk. 73 Mehmet Topal x), Kadlec xx, Diego Ribas xx, Nani xx, Volkan Şen xx (Dk. 72 Meireles x), Fernandao xx
    YEDEKLER: Fabiano, Mehmet Topal, Ozan, Robin van Persie, Meireles, Ba, Caner
    TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira
    KAYSERİSPOR: Ahamada xx, Zeki xx, Mabiala xx, Birol xx (Dk. 68 Sinan Bakış x), Berkan xx, Cem Can xx, Mijailovic xx, Deniz xx, Biseswar xx, Ömer Bayram xx, William xx (Dk. 77 Tighadouini x)
    YEDEKLER: Abdülaziz, Kayacan, Sinan, Oğulcan, Mert, Tighadouini
    TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu
    GOL: Robin van Persie (Dk. 53)

    KIRMIZI KARTLAR: Mabiala (dk. 43), Kayacan (dk. 45), Sinan Bakış (maç sonu) (Kayserispor)

    SARI KARTLAR: Berkan, Tighadouini, Deniz Türüç (Kayserispor), Kjaer (Fenerbahçe)




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.