|   | 
  • Kayserispor topbaşı yaptı


    Kayserispor topbaşı yaptı
    Kayserispor, Karpuzatan Kadir Has Tesisleri’nde toplanarak 2016 – 2017 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarına performans antrenörü Yusuf Rando yönetiminde başladı. 

     

    Geçen sezon ki takımda yer alan, Mabiala, Deniz Türüç, Mijailovic ve Mert Özyıldırım antrenmana katılırken, yeni transferlerden Anıl Karaer, Furkan Yaman, Erkam Reşmen, Kubilay Sönmez, Mert Ilıman, Umut Sönmez de antrenmanda yer aldı. Öte yandan, Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu'nun transfer görüşmeleri dolayısıyla şehir dışında olduğu öğrenildi.

     

    Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, "Kayserispor bugün itibariyle sezonu açmış bulunmaktadır. Kayserispor'a hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Bu sezonda inşallah Kayserispor hedeflediği yere ulaşacaktır. Transfer çalışmaları devam ediyor. Bizim sokağa atılacak bir kuruş paramız yok. O yüzden ince eleyip sık dokumak zorundayız. O bakımdan başta başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuz ve teknik heyet bu konuda çok titiz bir çalışma yapıyor.

     

    İnşallah Kayserispor'u iyi yerlere taşıyacak oyuncularla anlaşıp, Kayserispor’u hak ettiği yerlere taşırız” ifadelerini kullandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.