|   | 
  • Kayserispor-Trabzonspor maçı bileti 15 TL


    Kayserispor-Trabzonspor maçı bileti 15 TL

     Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor-Trabzonspor maçının bilet fiyatları belirlendi. 
    Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kadir Has'ta oynanacak Kayserispor-Trabzonspor maçının bilet fiyatları belirlendi ve satışa sunuldu. Kayserispor kulübünden yapılan açıklama göre; 01 Aralık Cumartesi günü oynanacak müsabakanın bilet fiyatları 15 TL ila 40 TL arasında değişiyor. 
    Kayserispor kulübü, bilet fiyatları hakkında resmi internet sitesinden yaptığı açıklamasında, "Kayserispor'umuzun 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 14. haftasında 01 Aralık Cumartesi günü Trabzonspor ile 19:00’da Kadir Has Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri Passolig tarafından satışa sunulmuştur. Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde; Batı Alt: 40 TL, Doğu Alt: 25 TL, Doğu Üst: 20 TL, Kuzey Üst: 15 TL, Misafir Tribünü: 20 TL.." 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.