|   | 
  • KAYSERİSPOR?UN İÇ SAHA BİLANÇOSU


    KAYSERİSPOR?UN İÇ SAHA BİLANÇOSU
    PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'un, lig başından bu yana kendi evinde yediği gol sayısı 5 iken, Adana Demirspor maçından sonra bu sayıyı 8?e yükseldi.




    PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'un, lig başından bu yana kendi evinde yediği gol sayısı 5 iken, Adana Demirspor maçından sonra bu sayıyı 8?e yükseldi. 21 hafta boyunca kendi evinde bir maçta en fazla bir gol yiyen Kayseri temsilcisinin bu geleneğini, Adana Demirspor bozdu. 

    PTT 1. Lig?de 22 hafta boyunca kendi sahasında oynadığı 11 karşılaşmada namağlup olan Kayserispor, en son ligin 4. haftasında Samsunspor ile berabere kalmıştı. 4. haftadan bu yana kendi sahasında hep galip gelen sarı-kırmızılı ekip, Adana Demirspor ile de beraber kalarak, evindeki beraberlik sayısını 2?ye yükseltti.

    ?RAKİP 3 KERE GELDİ, 3 GOL ATTI?
    Adana Demirspor maçını trafik kazası olarak nitelendirdiklerini söyleyen Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan, "Adana Demirspor maçında ilk 50 dakika çok iyi oyun çıkardık. Çok net pozisyonlarımız oldu. Sonra rakip takım toplam 3 kere net atak yaptı ve maç 3-3 skor ile sonlandı. Tabii ki bizim de hatalarımız oldu. Bireysel hatalar da vardı. Hiç hoş olmayan bir son ile karşılaştık. Önümüzde Bucaspor maçımız var. Hazırlıklarımız sürüyor? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.