|   | 
  • Kayserispor'un ismi ligin ikinci yarısı için değişti


    Kayserispor'un ismi ligin ikinci yarısı için değişti
    Süper Lig takımlarından İstikbal Mobilya Kayserispor'un ismi ligin ikinci yarısı Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Hes Kablo ismi ile değişti.

     Ligin ikinci yarısında Hes Kablo Kayserispor olarak ligde yoluna devam edecek Sarı Kırmızılı takım Cumartesi günü Gençlerbirliği'ne konuk olacak.
    Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin sarı-kırmızılı takımın yeni ismini duyurdu. İstikbal Mobilya Kayserispor, ligin ikinci yarısından itibaren Hes Kablo Kayserispor olarak anılacak. Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin "Bugün Kayserispor kulübüne yeni isim ile ilgili resmi yazıyı gönderiyoruz. Kayserispor kulübü isim değişikliği konusunda gerekeni  yapacaktır" dedi. Sarı-Kırmızılı takım ligin ikinci devresinden itibaren Hes Kablo Kayserispor ismini kullanacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.