|   | 
  • Kayserispor'un maç günleri belli oldu


    Kayserispor'un maç günleri belli oldu
    TFF'nin maç takvimini açıklamasıyla birlikte Hes Kablo Kayserispor'un maç günleri de belli oldu.

    TFF maç takvimini açıkladı. Süper Lig'de 22 puanla 18. sırada bulunan ve kümede kalma hesapları yapan Hes Kablo Kayserispor'un 27 ile 31. hafta arasında oynayacağı 5 müsabakanın günleri ve saatleri de belli oldu.
    Sarı Kırmızılılar, önündeki 5 maçı farklı günlerde oynayacak. Kayserispor, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü 1'er kez sahaya çıkacak. Kayserispor'un maçları 2 kez 21:45'te, 3 kez de 19:15'te başlayacak. TFF'nin belirlediği takvime göre Hes Kablo Kayserispor'un maç günleri saatleri şöyle:
    27.Hafta
    12 Haziran Cuma
    21:45 Fenerbahçe-Kayserispor
    28.Hafta:
    20 Haziran Cumartesi
    19:15 Kayserispor-Gençlerbirliği
    29.Hafta:
    28 Haziran Pazar
    19:15 Sivasspor-Kayserispor
    30.Hafta:
    6 Temmuz Pazartesi
    21:45 Kayserispor-Beşiktaş
    31.Hafta:
    9 Temmuz Perşembe
    19:15 Ç.Rizespor-Kayserispor

    Kayserisporlu Pedro Henrique hırs küpü

    Hes Kablo Kayserispor’un Brezilyalı kanat oyuncusu Pedro Henrique, 12 Haziran’da başlayacak olan lig öncesi hırs küpü.
    Ligin 27.haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılı takımda futbolcular sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor. Sezon başında takıma katılan ve attığı goller kadar sergilediği futbol ile de dikkat çeken Pedro Henrique, bir an önce maçların başlamasını bekliyor. Antrenmanlardaki hırsı ve isteği ile dikkat çeken Pedro Henrique kalan son 8 haftada gollerine devam etmek istiyor.
    Futbolu çok özlediğini ve bir an önce sahaya çıkmak istediği belirten Kayserispor'un bu sezonki en golcü futbolcusu Pedro Henrique, “Futbolu çok özledim. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Kalan 8 maçımızı kazanarak Kayserispor’u ligde bırakacağız. Takım içinde büyük birlik ve beraberlik hakim. Herkesin keyfi ve neşesi yerinde. İnşallah sonu güzel olacak” dedi.

     

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.