|   | 
  • Kayserispor'un maç programı belli oldu


    Kayserispor'un maç programı belli oldu

    Spor Toto Süper Lig 2019-2020 sezonu ilk etap hazırlıklarına Kadir Has Tesisleri'nde başlayan ve ikinci etap çalışmalarını Avusturya'da sürdürecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor'un maç programı belli oldu. 
    İstikbal Mobilya Kayserispor Sportif Direktörü Erdem Kemaloğlu, 16-31 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'nın Seefeld kentinde ikinci etap kamp çalışmalarını gerçekleştireceklerini söyledi. 15 günlük kamp çalışması boyunca 5 hazırlık maçı oynayacaklarını ifade eden Erdem Kemaloğlu, "1 tanesi kesinleşmemekle birlikte 4 hazırlık maçımız belli. İlk hazırlık maçımızı Avusturya 2.Lig takımlarından FC Liefering ile oynayacağız. Sonrasında Red Bull Salzburg takımı ile oynayacağız. Üçüncü hazırlık maçımız Freiburg ile olacak. Dördüncü maç ile ilgili bir kaç takım ile temastayız ve birisinde karar kılacağız. Son hazırlık maçımızı ise İtalya Seri A takımlarından Genoa ile oynayarak yurda döneceğiz" dedi. 

    Kayserispor'da Hasan Hüseyin sakatlandı

    İstikbal Mobilya Kayserispor'un başarılı futbolcularından Hasan Hüseyin Acar, sezonun ilk çalışmasında sakatlandı. 
    Sezonun henüz ilk çalışmasında ayak serçe parmağından sakatlanan Hasan Hüseyin Acar'ın yapılan tetkikler neticesinde ameliyat olmasına karar verildi. 6 Temmuz Cumartesi günü minik bir operasyon geçirecek olan genç futbolcunun 1 ay takımdan ayrı kalacağı söylendi. 
    Hasan Hüseyin, geride kalan sezon sağ ayak serçe parmağına gelen krampon darbesi neticesinde idmanda sakatlanmıştı

    Kayserispor, Umut Bulut ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

    İstikbal Mobilya Kayserispor, sözleşmesi sona eren 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Umut Bulut ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. 
    İM Kayserispor, yeni sezon öncesi iç transferde Umut Bulut ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcuyla 1 yıllık sözleşme imzaladı. Umut Bulut, sözleşmeyi imzaladıktan sonra dün yapılan akşam antrenmanında takımla birlikte çalışmalara başladı. 
    Kayserispor'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Profesyonel futbol takımımızın kaptanı, başarılı oyuncu Umut Bulut ile 1 yılık yeni sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni eder, oyuncumuza başarılar dileriz” denildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.