|   | 
  • Kayserispor Yeni Sezonun Startını Verdi


    Kayserispor Yeni Sezonun Startını Verdi
    Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Kayserispor yeni sezonun hazırlıklarına başladı.

     Karpuzatan Tesisleri'nde teknik direktör Mutlu Topçu yönetimindeki antrenmanda ısınma koşular ve tatik çalışmalar yapıldı. Antrenmanda konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, ?Yeni sezon çalışmalarına eksiksiz bir şekilde başladık. İnşallah sonra da güzel olur. İnşallah hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız. Birkaç mevki için arayışlarımız var. Onlar da en yakın zamanda aramıza katılacaktır. Herkes bu takıma destek versin. Biz buraya şampiyon olmaya geldik. Çok iyi bir kadromuz var. İşin ciddiyetindeyiz. PTT 1. Lig güçlü bir lig. Mücadele etmek gerekiyor. O yüzden çok çalışacağız? diye konuştu.
    Kayserispor?un kaptanı Abdullah Durak ise, ?Geçen sezon ligden düştük. Artık bunu kabul ettik. Yapacak bir şey yok. Öncelikle nerede olduğumuzun farkına varmamız lazım. Kısa zaman içerisinde tekrar süper lige geri döneceğiz. Çalışmalarımızı o yönde yapacağız. Bundan başka hiçbir düşüncemiz yok. Kesinlikle şampiyon olmak istiyoruz? dedi.
    PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Kayserispor bu sezon kadrosuna İbrahim Dağaşan, Serkan Kurtuluş, Mahir Savranlıoğlu, Cemil Adıcan, Ahmet Alper Özcan, Cem Ekinci, Mehmet Eren Boyraz ve Umut Kaya?yı kazandırırken, Pablo Mouche ve Vanek ile de yollarını ayırdı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.