|   | 
  • Kayserispor Yerle Bir


    Kayserispor Yerle Bir
    Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor evinde KDÇ Karabükspor'u ağırladı. Ligde 26 puanla son sırada bulunan Kayserispor'un mutlak galibiyet amacıyla çıktığı maç, 3-1 konuk ekip Karabükspor üstünlüğüyle sona erdi.

    Maça KDÇ Karabükspor çok hızlı bir başlangıç yaptı ve 6. dakikada sol kanattan yapılan ortada penaltı noktası civarında iyi yükselen Musa Çağıran'ın kafa vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.

    Rakip kaledeki baskısını iyice arttıran Karabükspor, 7. dakikada Musa Çağıran'ın uzun pasında kaleci Sinan Bolat ile karşı karşıya kalan Furkan Özçal'ın plase vuruşuyla karşılaşmada 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. 

    Kayserispor da 13. dakikada Tziolis'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutla gole çok yaklaştı anca topu kaleci Waterman son anda elleriyle kornere çeldi.

    20. dakikada orta alandan atılan uzun pasta ceza sahası içerisinde topu kontrol eden Hamroun, sert vuruşla farkı ikiye çıkaran golü kaydetti ve skoru 2-0'a getirdi. 

    42. dakikada Mouche'nin sol kanattan kullandığı serbest atışta altı pas içerisinde Sereno topu kafayla ağlarla buluşturdu ve farkı 1'e indiren golü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka pozisyon olmazken, soyunma odalarına 2-1'lik Karabükspor üstünlüğüyle gidildi. 

    Karşılaşmanın ikinci yarısı da ilk yarıda olduğu gibi pozisyonlarla geçti. İkinci devredeki tek gol 90. dakikada İlhan Parlak'tan geldi. İlhan'ın golü aynı zamanda skoru belirleyen gol oldu ve maç 3-1 sona erdi.

    Bu sonucun ardından Kayserispor 26 puanda kaldı. Karabükspor ise puanını 46'ya çıkardı. 

    Kayserispor önümüzdeki hafta Eskişehirspor deplasmanına gidecek, Karabükspor ise evinde Torku Konyaspor'u ağırlayacak. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.