|   | 
  • Kayserispor yöneticisinden bilet tepkisi


    Kayserispor yöneticisinden bilet tepkisi
    Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçı öncesinde Kayserispor yöneticisi Orhan Taşçı bilet tepkisinde bulundu.

    Ankara Osmanlı Stadı’nda oynanması gereken ancak Türkiye Futbol Federasyonu kararı ile Kayseri Kadir Has Stadı’nda alınan MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçı için Kayserispor yöneticisi Orhan Taşçı tepkili bir paylaşımda bulundu. Taşçı, kendisinden Ankaragücü-Beşiktaş maçı ile ilgili bilet talebinde bulunanlara sosyal medya hesabı üzerinden cevap vererek, “Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşması Kadir Has Stadı'mızda oynanacaktır. İki takıma da başarılar dileriz. Sıkça sorulması üzerine; bilet yüklemeleri her iki takımın tasarrufundadır. Kulübümüzle ilgili bir durum yoktur. Benden bilet talebinde bulunmayın” dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.