|   | 
  • Kayserispor’da Rajko Rotman 11’e dönüyor


    Kayserispor’da Rajko Rotman 11’e dönüyor
    Kayserispor’da cezası tamamlanan Slovenya başarılı orta saha oyuncu Rajko Rotman yeniden ilk 11’e dönüyor.

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da Rajko Rotman sevinci. Ligin 8.haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçının 12.dakikasında gördüğü kırmızı kart sonrası PFDK tarafından 2 maç ceza alan Rotman’ın cezası tamamlandı. Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor maçlarında forma giyemeyen tecrübeli orta saha oyuncusu Rajko Rotman Çarşamba günü oynanan kupa maçıyla cezasını tamamlamış oldu. Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında Pazarspor karşısında 90.dakika sahada kalan Rajko Rotman, Pazar günü oynanacak olan MKE Ankaragücü maçında yeniden kadroya girecek. 
    Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam MKE Ankaragücü maçında Şamil Çinaz ile Rajko Rotman’ı orta sahada görev verecek. Rajko Rotman’ın cezalı olduğu maçlarda teknik heyet orta sahada Cristian Sapunaru’ya oynatmıştı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.