|   | 
  • Kayserispor’da yeni sezon hazırlıkları


    Kayserispor’da yeni sezon hazırlıkları
    Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yurt dışı kampına Avusturya’da devam eden sarı-kırmızılılarda moral ve motivasyon üst düzeyde.

    Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimine günde çift idmanla hazırlıkları sürdüren Kayserisporda, oyuncuların performansları göz dolduruyor.

    Sabah Antrenmanında futbola özgü dayanıklılık çalışması,dar alan pas oyunu ve stretching yapan sarı-kırmızılılarakşam ise oyunlu ısınma, dar alan pas çalışmaları ve dar alan oyunu ile stretching çalışması yaparak çalışmaları tamamlıyor.

    Oyuncular arasındaki birlik, beraberlik ve arkadaşlık duygusunun ön plana çıktığı kampta teknik heyet yeni sezona iddialı girmeyi hedefliyor.

    Geçen yıl yaşanan sıkıntıların bu yıl yaşanmaması için sıkı bir kamp dönemi geçiren Kayserispor da Teknik Direktör Hakan Kutlu da işi sıkı tutuyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.