|   | 
  • Kayserispor’un İlk Üç Haftalık Maç Programı Belli Oldu


    Kayserispor’un İlk Üç Haftalık Maç Programı Belli Oldu
    3. haftadaki Galatasaray maçı Cuma akşamı oynanacak

    Spor Toto Süper Lig’de 2019-20 Cemil Usta Sezonu’nun ilk üç haftalık maç programı açıklandı. İstikbal Mobilya Kayserispor, ilk iki hafta Cumartesi, üçüncü hafta ise Cuma günü sahaya çıkacak. 
    16 Ağustos Cuma günü Yukatel Denizlispor-Galatasaray maçıyla başlayacak sezonun ilk haftasında Kayserispor, 17 Ağustos Cumartesi günü Alanyaspor’u ağırlayacak. Kadir Has Stadı’ndaki maç saat 21.45’de başlayacak. 
    Ligin ikinci haftasında Ankara deplasmanına gidecek olan Sarı-kırmızılılar yine cumartesi günü sahaya çıkacak. 24 Ağustos Cumartesi günü Ankaragücü ile karşılaşacak olan İ.M Kayserispor’un ilk deplasman maçı saat 19.15’de başlayacak. 
    Galatasaray’ı Cuma Akşamı Konuk Edecek
    TFF tarafından açıklanan programa göre İ.M Kayserispor, Cemil Usta Sezonu’nun üçüncü haftasında ise son şampiyon Galatasaray’ı konuk edecek. 
    İki renktaş takımın Kadir Has Stadı’ndaki mücadelesi 30 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da oynanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.