|   | 
  • Kayserispor’un Kalan Maç Programı


    Kayserispor’un Kalan Maç Programı
    Spor Toto Süper Lig 2019-20 Cemil Usta Sezonu’nda ilk yarının sonuna kadar olan 14 haftalık maç programı açıklandı. TFF’den yapılan açıklamaya göre İ.M Kayserispor, kalan 14 maçın 6’sını Cumartesi, 6’sını Pazar, 2’sini de Pazartesi günü oynayacak.

    Ligde 3 maçta topladığı 1 puanla 15. sırada yer alan İ.M Kayserispor, kalan periyodun ilk maçında deplasmanda Antalyaspor ile 14 Eylül Cumartesi günü karşılaşacak ve ilk yarı sonuna kadar toplam 8 deplasman maçı oynayacak. Sarı-kırmızılılar bu süreçte 6 kez de Kadir Has Stadı’nda seyircisinin önüne çıkacak.
    Fenerbahçe ile 3 Kasım Pazar 
    İ.M Kayserispor’un Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarının tarihleri de belli oldu. Buna göre sarı-kırmızılılar 10. Hafta maçında Fenerbahçe ile 3 Kasım Pazar günü Kadir Has Stadı’nda karşılaşacak. 
    2 Pazartesi maçı bulunan İ.M Kayserispor, bunlardan birinde Beşiktaş’a konuk olacak. 2 Aralık Pazartesi günü Vodafon Park’ta güçlü rakibiyle karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, diğer pazartesi maçında ise 9 Aralık’ta Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. 
    Sarı-kırmızılılar ilk yarının son maçında ise Trabzonspor’a konuk olacak. İ.M Kayserispor, Karadeniz temsilcisinin karşısına 28 Aralık Cumartesi günü çıkacak ve ilk yarıyı deplasmanda tamamlayacak. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.