|   | 
  • Kayserispor’un Kozu Adebayor


    Kayserispor’un Kozu Adebayor
    Spor Toto Süper Lig’de Cuma akşamı Galatasaray’ı ağırlayacak olan İ.M Kayserispor’un en büyük kozu yeni transfer Emmanuel Adebayor olacak.

    Türkiye kariyerinde Başakşehir formasıyla toplam 6 gol attığı Galatasaray’a bu kez de İ.M Kayserispor formasıyla gol atmaya çalışacak olan Togo’lu yıldızın Galatasaray maçlarında yüzü gülüyor.

    Arsenal, Manchester City, Real Madrid, Tottenham ve Crystal Palace gibi takımlarda oynadıktan sonra yolu Türkiye’de Medipol Başakşehir ile kesişen yıldız golcü burada da oldukça başarılı bir performans ortaya koydu.

    Medipol Başakşehir formasıyla toplam 60 lig maçına çıkan ve 24 gol atma başarısı gösteren Togo’lu golcü bu süreçte en çok Galatasaray filelerini havalandırdı. Sarı-kırmızılılara karşı iki kez hattrick yaparak toplam 6 gole imza atan ve kariyerinde en çok gol attığı takımlar arasına Galatasaray’ı da yazdıran Adebayor, Kayserispor formasıyla bu rekorunu geliştirmeye çalışacak.

    35 yaşındaki tecrübeli golcü Galatasaray maçlarında bir de kendi kalesine gol atma talihsizliği yaşadı.

    Kayserispor’a da 2 Golü Var

    Süper Lig’de 4. Sezonunu geçiren golcü futbolcunun ligde gol attığı takımlar arasında Kayserispor da bulunuyor. Yıldız futbolcu bu süreçte Kayserispor’a 2 gol atma başarısı gösterdi. Bu maçların ikisi de 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.