|   | 
  • Kayserispor’un Rize seferi bugün


    Kayserispor’un Rize  seferi bugün

     İstikbal Mobilya Kayserispor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için bugün saat 15.00’de özel uçak ile Trabzon’a gidecek. 
    Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu 25.haftada Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile 3 puan mücadelesi verecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor hazırlıklarına basına ve taraftara kapalı olarak sürdürüyor. 
    Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanın ardından tamamlayacak olan Sarı-Kırmızılılar ardından saat 15.00’de özel uçak ile Kayseri’den ayrılacak. 1 saat yolculuğun ardından Trabzon’a ulaşacak olan Sarı-Kırmızılı kafile ardından karayolu ile Rize’ye geçecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. 
    Sakatlıkları devam eden Bernard Mensah, Bilal Başacıkoğlu, Sakıb Aytaç ve Oğuzhan Berber dışında İstikbal Mobilya Kayserispor’da eksik oyuncu bulunmuyor. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.