|   | 
  • Kaza yapan otomobil bahçe duvarını yıktı


    Kaza yapan otomobil bahçe duvarını yıktı
    Kayseri’de kaza yapan otomobil, müstakil evin bahçe duvarını yıkarak durabildi.

    Edinilen bilgiye göre Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde meydana gelen kazada K. T.’nin sürücüsü olduğu 60 NP 717 plakalı otomobil, kaza yaptıktan sonra yol kenarında bulunan müstakil evin bahçe duvarını yıktıktan sonra eve 1 metre kala durabildi.
     
     
    Yaralının olmadığı kazada gürültüyü duyarak panik olduğunu söyleyen ev sahibi Hacı Ali İkiz, “Sabah saatlerinde yatak odasında yatıyordum, gürültüyle uyandım. Toz duman oldu, panikledim. Dışarı çıktığımda iki araç birbirine girmiş, bir tanesi duvarı yıkıp yatak odasına doğru 1 metre kala durmuş. Olay bu şekilde gerçekleşti” ifadelerini kullandı.
     
     
    Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.



    Etiketler trafik kazası

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. Hacı ali

      Y.beyazit tavlusun yolu Cad .bu yolda her gün kaza oluyor her gün birilerine yadimcin ediyordum ve kendi kendime dedimki bir günde kendi evime araba ile gelip girecekler dedim ve Aynen de öyle oldu artık yolu bıraktılar evlere girmeye başladılar .Melik gazı belediye başkanı sayın buyukkilic bu yolun çok çok acil genişlemesi gerekli belki sizler görüyorsunuz bu günlük yaşanan kazaları her gün kaza bıktık artık lütfen şu yol çalışması başlasın artik

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.