|   | 
  • Kaza yaptı kayıplara karıştı


    Kaza yaptı kayıplara karıştı
    Kayseri'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, uçuruma yuvarlanmaktan bariyerler sayesinde kurtuldu. Kazada yara almadığı öğrenilen otomobil sürücüsü ise kayıplara karıştı.

    Edinilen bilgiye göre, Talas ilçesine bağlı Komando Caddesi Seyir Mevkii'nde meydana gelen kazada, 38 HP 780 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak, yan yattı.  Kazada, yolun kenarında bulunan bariyerler, otomobilin uçuruma yuvarlanmasını engellerken, otomobilin sürücüsü kazanın ardından kayıplara karıştı.

     

    İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, kazanın meydana geldiği cadde üzerinde güvenlik önlemi aldı. Ekipler, otomobilin sürücüsü ararken, görgü tanıkları da kazanın ardından otomobil sürücüsünün başka bir otomobil ile kaza yerinden uzaklaştığını söyledi.

     

    Yan yatan otomobil çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Polis şimdi otomobilin süücüsünü arıyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.