|   | 
  • Kazada ölen 4 arkadaş aynı bölümde öğrenciydi


    Kazada ölen 4 arkadaş aynı bölümde öğrenciydi

    Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin Erciyes Üniversitesi öğrencisi oldukları ve aynı bölümde okudukları ortaya çıktı. 
    Edinilen bilgiye göre, Kuzey çevreyolu ile Oymaağaç Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 38 ZU 010 plakalı otomobilin sürücüsü Erkan Ç., Rahim B.'nin kullandığı 90 JO 998 plakalı tıra arkadan çarptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada Cenk Y., Sabri O., Ömer Faruk B. ve Ahmet A. olay yerinde hayatını kaybetti.
    Kazada yaralanan Muhammet T. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, otomobilin şoförü Erkan Ç. ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
    Kazada hayatını kaybeden Sabri O., Ömer Faruk B. ve Ahmet A.'nın Erciyes Üniversitesinde Kimya Teknolojileri bölümünde okudukları öğrenildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.