|   | 
  • KAZAYA KARIŞAN OĞLUNA FIRÇA ATTI


    KAZAYA KARIŞAN OĞLUNA FIRÇA ATTI
    Kayseri'de trafik kazasına karışan gençler ölümden dönerken, olayı haber alarak olay yerine gelen baba oğlunu azarladı.

     Kayseri'de trafik kazasına karışan gençler ölümden dönerken, olayı haber alarak olay yerine gelen baba, oğluna, "Bir daha seni bunlarla görürsem öldürürüm" dedi.

    İddiaya göre hatalı U dönüşü yapan S.U.'nun kullandığı 34 TJ 2153 plakalı minibüs, Melikgazi ilçesine bağlı Köşk Mahallesi Talas Bulvarı'nda 38 VV 958 plakalı otomobil ve C.H.'nin kullandığı 38 ZA 197 plakalı otomobille çarpıştı. 38 VV 958 plakalı otomobilin devrildiği kazada yaralanan olmadı.

    Olayı haber alarak olay yerine gelen İ.A.'nın babası ise oğluna arkadaşlarını göstererek, "Bir daha bunlarla gezerken görürsem seni öldürürüm" diye çıkıştı.

    Kazaya karışan araçlar trafik polislerinin yaptığı çalışma sonrasında olay yerinden kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.