|   | 
  • Kazayı Seyretmenin Zevki Paha Biçilemez


    Kazayı Seyretmenin Zevki Paha Biçilemez
    Kayseri'de kontrolden çıkan bir otomobil takla atarak ters döndü. Sağanak yağmura aldırmayan vatandaşlar, ters dönen otomobili ve polis ekiplerinin çalışmasını cep telefonlarına kaydetti.

     Edinilen bilgiye göre M.S. yönetimindeki 38 KR 423 plakalı otomobil, Osman Kavuncu Bulvarı Terminal yakınında yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıktı. Araç refüje çıktıktan sonra takla atarak yolun ortasında ters döndü.
    Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kazanın olduğu yolda güvenlik önlemleri aldı. Kazada sürücü M.S.'nin burnu bile kanamazken, sağanak yağmur altında ıslanan vatandaşlar, takla atan otomobili ve polis ekiplerinin çalışmalarını meraklı gözlerle izleyip telefonlarıyla görüntüledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.