|   | 
  • “Kent Konseyi’ni İşlevsel Hale Getireceğiz”


    “Kent Konseyi’ni İşlevsel Hale Getireceğiz”
    ‘Kent Konseyleri Ne Oldu’ başlıkla haberimize yanıt Ataş’tan geldi

    Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, atıl vaziyetteki Kent Konseyi’ni yeniden işlevsel hale getireceklerini söyledi.

    Dün ‘kar 360.com’un ‘Kent Konseyleri Ne Oldu?’ başlığı ile gündeme getirdiği konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Ataş, belediyeyi belli kişi ve grupların tekelinden çıkaracaklarını ifade ederek, “Kent konseyi uzun zamandır işlevsiz ve atıl durumda. Akademik, sivil ve mesleki kuruluşlardan oluşan Kent Konseyi Meclisleri kuracağız. Bu meclislerin tavsiye kararlarını dikkate alarak Kayserimizin sorunlarını Kent Konseyi vasıtasıyla çözeceğiz. Böylece şehrin yönetimiyle ilgisi olan herkese söz hakkı vereceğiz. Belediyeyi belli kişi ve grupların tekelinden çıkartacağız. Bu şehrin gerçek sahipleri olarak vatandaşlar da söz hakkını kullanacak” dedi.

    Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ataş, sözlerini “Gelin Kayseri’ye bir iyilik yapın, hep beraber iyi olalım” şeklinde tamamladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.