|   | 
  • Keskin: Artık kimse bireysel hareket etmeyecek


    Keskin: Artık kimse bireysel hareket etmeyecek
    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanlığı için yapılan kongrede İl Başkanı olarak seçilen Feyzullah Keskin, eski İl Başkanı Mustafa Ayan’dan görevi devraldı.

    CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin yaptığı açıklamada, örnek olabilecek bir kongre süreci yaşadıklarını kaydetti. Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için gece gündüz çalışacağını belirten Keskin,

     

     “Örnek olabilecek bir kongre süreci yaşadık. Adayların adaylık açıklamasından başlayarak kongre süreci ve kongre süreci sonrasında oluşan tablo gösteriyor ki, bu parti artık birlikte tek ses, tek yürek olmaya devam edecektir. Bu anlamda katkı sağlayan, bir önceki yönetimde çalışmış olan yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkürü borç bilirim. Cumhuriyet Halk Partisi’nde il başkanlığı yapmak gerçekten büyük bir onurdur.

     

    Cumhuriyetin kuruluşu ile oluşan partimizin, Atatürk’ün mirası olan bir partinin temsilcisi olmak yaşayabileceğim en büyük onur olarak hayatımda yer alacaktır. Kongre süreci sonrasında delegasyon arkadaşlarımızın oluşturduğu gerek yönetim kurulu üyelikleri, gerek disiplin kurulu gerekse üst kurultay delegeleri bize öyle bir mesaj verdi ki artık hiç kimse bireysel hareket etmeyecek, birlikte bütünlük içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımanın temelini atmanın ateşini verdi. Bu görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Yapacağımız olan çalışmalar daha önceki ağabeylerimizin yapmış olduğu çalışmaların daha ileriye götürülmesi için mücadele edeceğim. Ben bunu aile içerisinde bir hizmet yarışı olarak görüyorum.

     

    Sayın Ayan ve Nakipoğlu Bey’e göstermiş oldukları nezaketten dolayı çok teşekkür ediyorum. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece 2 yıl yapacağım görev süresince partim için gece gündüz çalışacağım, başarılı olmak için herkesten yardım isteyeceğim” şeklinde konuştu.

     

    CHP eski İl Başkanı Mustafa Ayan ise partililerin uyanık olması gerektiğini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partililer uyanık olmak zorundalar. Birbirimizle uğraşacak, öteleyecek, iteleyecek zamanımız yok. Türkiye’miz elden gidiyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruculuğu, kollayıcılığı çok önemli" dedi.

     

    Açıklamaların ardından Feyzullah Keskin, eski İl Başkanı Mustafa Ayan’a hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek taktim etti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.