|   | 
  • KESOB'dan Yeniden Yapılandırma Uyarısı


    KESOB'dan Yeniden Yapılandırma Uyarısı

    Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç, kamuya ait borçların yeniden yapılandırılması için başvuru süresinin 25 Kasım tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. 
    KESOB Başkanı Ahmet Övüç, "Esnaf ve sanatkarlarımızın kamuya olan borçlarını yeniden yapılandıran 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun 19.08.2016 tarihli ve 29806 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiş, bağlı Odalarımıza ve esnaf sanatkarlarımıza duyurulmuştu" dedi.
    Başkan Övüç, "26.10.2016 tarih ve 29869 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2016/9385 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile anılan kanunda yer alan başvuru süreleri 25 Kasım 2016 tarihine kadar uzatılmıştır.
    Uzayan süreler, borç yapılandırmasına başvurular ile sınırlı olup, yapılandırılan borçların ödenmesi ile ilgili bir erteleme söz konusu değildir.
    Esnaf ve sanatkarlarımızın Kanun hükümlerinden yararlanarak borçlarını yapılandırmaları kendi menfaatlerine olacaktır."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.